OLd - SOUTĚŽ

12.05.2009 18:15

Vážení spolubojovníci a spolubojovnice! ;-)

Jelikož už spolu nějakou dobu trávíme, jsme v určité fázi hry a nechceme aby to začalo být stereotyp, vymysleli jsme trošku hromadného soutěžení pro zpestření hry!
Jedná se o zápolení o nejlepší log, které jsme nazvali POC CUP.

Pravidla jsou jednoduchá, hlavní cena lákavá, takže by jste se mohli zapojit v co nejhojnější počtu. Jak už jsme se dozvěděli v předchozím odstavci, bude se jednat o nejlepší LOG. Je v podstatě jedno, jestli je to log z bohaté loupeže, log z nejlepší obrany, útoku, přebírací akce atd. Vše je pouze na každém z vás, co považujete za „ten správný soutěžní log“. 
Časové období na zasílání logů bude vždy 20 dnů. Bude založeno téma na dané období a do tohoto téma prostě log vložíte. LOG samozřejmě musí být z daného období! Jednoduché jak facka. Vše můžete opepřit dávkou správného komentáře k akci, k vítězství pomůže třeba i drobný detail ;-)
Co je ovšem důležité? Kdo rozhodne o vítězi? ANO vážení spoluhráči, je to tak, budete to opět pouze VY! Nebude to žádná babka kořenářka, věštěcká koule ani vržené ošoupané kosti z kočky z ulice, opravdu o vítězi rozhodnete dle své vůle a svědomí ;-))
Samozřejmě se ptáte jak to lze udělat? Vyhodnocení bude na dvě kole. V prvním kole bude vybráno 5 nejlepších logů a k tomu bude založeno téma s hlasováním a každý bude moci zvolit tu „NEJ“ akci. Ve druhém kole bude již zmíněné hlasování. Drobný a skoro nepodstatný detail je ve výběru 5 nej. akcí pro hlasování, to už bohužel musíme nechat na vedení a jejich osobní kartářce :-D

Fajn, pravidla známe. Proč to celé dělat? 
Za prvé si vedení myslí, že během hry je spousta zajímavých akcí, které je škoda neukázat ostatním. 
Za druhé zmíněných 5 TOP za dané období získá své místo v HAL OF FAME na oficiálním webu společenství POC MAR - www.marauder.webnode.cz .
Za třetí vítěz celého klání získá od vedení cenu, kterou zatím tajíme, jelikož ji nemáme vymyšlenou ;-)
A za čtvrté, jelikož by bába kartářka ve vedení neměla práci :-D

Takže směle do toho, případné dotazy posílejte na email nemejluj@zbytecnedotazy.cz. 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 - 09 POCMARAUDER | Všechna práva vyhrazena.Z webu nesmí být nic kopírováno bez souhlasu admina KONTAKT : pejzaz.junior@seznam.cz / ICQ: 406 597 998 Správce webu